Fetița cu chitara, poveste modernă

A fost odată ca niciodată o fetiță. Era o fetiță cuminte, muncitoare, modestă, care-și asculta părinții. Pe când avea vreo 13 anișori, fetița s-a apucat să cânte la chitară și asta e tot ce a vrut să facă de atunci încolo.

Fetița e din Texas, deci evident cânta blues. Dar lucrurile nu sunt minunate din start, chiar și atunci când ești născut în USA. Fetița și părinții ei erau săraci, cânta cu ce putea; multe sprâncene se ridicau când apărea cu un Strat Squier Affinity roz la cântări (mai ales la cele de jazz, de ce oare?).

Pentru că e o fetiță modernă, Becky (așa o cheamă pe fetiță) frecventa forumul Fender, unde își făcuse mulți prieteni, cărora le povestea de zor în ce stadiu mai era cariera ei muzicală. Toți o știau pe Texas Guitar Slinger, mulți dintre ei o îndrăgeau.

Pentru că avea nevoie de un instrument mai bun, cetățenii forumiști au hotărât să cotizeze și s-o ajute să-și construiască chitara visurilor ei. Nu vreo fantezie custom, nici măcar ceva foarte scump, pur și simplu un instrument solid, de încredere. Așa au și făcut, întreaga saga poate fi urmarită la http://www.fender.com/community/forums/viewtopic.php?f=2&t=49638&sid=91d780fe0ca1dec7f0b6c8b84dc04a5b.

Și uite așa s-a născut ceea ce a fost botezat Forum Caster, care a fost dus urgent la înregistrări. Cam precum cele de mai jos. Povestea continuă, probabil de-abia a început, dar atât pentru acum. Noapte buna, copii!

http://soundcloud.com/rebeccalaird/memphis

http://soundcloud.com/rebeccalaird/houstonLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.