Cine ar vrea să-l oprească pe Satriani?

Probabil că nu poate nimeni, mai ales că marți a ieșit “Unstoppable Momentum”, cel de al paisprezecelea album de studio. Pentru o carieră ce se întinde deja pe patru decenii, nici nu-i prea mult.

A propos de carieră, Joe deține un record bizar – 15 nominalizări la Grammy, fără a câștiga vreodată. Mai nenorocos e doar Brian McKnight, cu 16 nominalizări, dar domnul respectiv cântă r’n’b și d-astea așa că nu intră în discuție.

Joe Satriani - 2013 -Unstoppable_Momentum

Noul album, cât am ascultat din el, e Satriani 100%, fără surprize. Răspunde așteptărilor, nu aduce surprize, toate bune și frumoase. Sau previzibile, depinde de punctul de vedere. Mie îmi place, e pe lista de cumpărături.

Ceea ce e de povestit despre album spune dom’ Joe însuși în clipul “behind the music” de mai jos.

În rest, turneul începe la Istanbul, pe 18, iar pe 20 cântă în Bucuresti, la Sala Palatului. apoi Zagreb, Belgrad

Nu vreau să fiu cârcotaș cu tot dinadinsul, da’ nea Joe, zău așa, cam frustrant pentru cetățenii fani din afara Statelor Unite. Toate precomenzile cu autografe și bunătăți disponibile doar pentru US? Păi e frumoasă discriminarea asta?

Un pachet VIP cu stat la o poză, un tricou și autografu’ pe un obiect adus de-acasă la 150 de euro? Mă scuzați, scump dom’le, scump, la MacAlpine era mai ieftin. Săracu’ om dădea până și o lecție de 45 de minute în mai puțini bani decât ăștia. Da, e adevărat, la Megadeth (în Gigantour 2013) e mai scump; dar pleci ca Moș Crăciun cu cârca îndoită de desaga plină. În $699 e inclus biletul de concert, meet & greet cu toată trupa, una bucata chitară Dean Dave Mustaine VNMT X (semnată de Mustaine), noul album cu autografe, un steag ediție limitată, 3 pene de chitară, un laminat de turneu, shopping privat de marfă, VIP concierge… Bașca open barul, cu bere și vin.

E adevărat că domnii de mai sus nu au statura dvs, da’ cam zgârcit, mă scuzați.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.