Back To Bucharest – Cyfer Trio

Joi, 20 aprilie, la Copper’s Pub, Călin Cyfer a revenit în București după mai bine de un an de călătorii pe meleaguri exotice, alături de Vlady Săteanu (bas) și Cladiu Purcărin (tobe). Adică trei dintre muzicienii de top de care ar trebui să se bucure publicul românesc.

Călin Cyfer

Ceea ce publicul respectiv nu se deranjează să o facă, dezolant de puțină lume răspunzând la apel, dar asta nu i-a împiedicat să se bucure și să facă un show de notă maximă. Și într-un mod extrem de egoist, m-am bucurat de intimitatea ad-hoc.

Pentru cei care îi cunosc nu a fost vreo surpriză, doar o plăcere anticipată. Rețeta Cyfer este neschimbată, blues rock energic și sonoritățile alternative prezentate deja de atâta vreme pe Color. O identitate muzicală clar conturată, matură și foarte personală, ceea ce nu se poate spune despre prea mulți.

Scopul declarat al revenirii este înregistrarea unui nou album, încă învăluit în mister, dar până atunci, ne bucurăm de cântările live. Mă rog, ne bucurăm cei care mergem, ceilalți se pare că sunt mai confortabili acasă, plângându-se că nu se întâmplă lucruri.

Și pentru că albumul Color, cred că l-am mai văzut prin oraș. Dacă nu, sigur se găsește la cântări. Iar cei care nu ies din casă pot oricând să downloadeze Blues La Prima de pe cyfer.ro, gratuit.

Experiența live nu se poate descărca, dar cum a arătat din sală, puteți vedea aici.



Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.