Joe Bonamassa, un nou album live

Pe 23 septembrie va apărea cel de-al doilea album Bonamassa de anul acesta ( și cel de-al 14-lea live din carieră, dacă nu le socotim pe cele cu Beth Hart sau Black Country Communion).

Joe Bonamassa - Live At The Greek Theatre

Anul trecut, la doar două luni după moartea lui BB King, Bonamassa începea un turneu american cu 14 date, The Three Kings. După concertul tribut Muddy Wolf At Red Rocks (din 2014, publicat în 2015), acest turneu a dus conceptul mai departe și i-a omagiat pe cei trei King ai blues-ului, Albert, BB și Freddie.

Ultimul concert al turneului s-a ținut în Los Angeles, în legendarul amfiteatru The Greek. Ca și în cazul Muddy Wolf, setul a cuprins hituri ale artiștilor omagiați, de la Born Under A Bad Sign, Lonesome Whistle Blues, Hummingbird sau Let The Good Times Roll până la finalul asigurat de The Thrill Is Gone.

Mai mult, pe scenă s-a perindat și o colecție întreagă de chitare Gibson și Fender și chiar un Flying V custom Dan Erlewine ce i-a aparținut lui Freddie King și care acum se află în colecția actorului Steven Seagal.

Trupa lui Bonamassa (din nou ca în cazul Muddy Wolf) nu a fost trupa sa obișnuită de acompaniament. Cei 11 muzicieni ce au compus-o au contribuit la o atmosferă foarte fresh și personală a coverurilor, iar în trioul de backup s-a aflat și Mahalia Barnes, fata australianului Jimmy Barnes, cea cu care Joe a scos în 2015 Ooh Yea – The Betty Davis Songbook, o colaborare mult mai puțin remarcată și aplaudată decât cea cu Beth Hart, dar nelipsită de merit.

Pe 23 septembrie vom avea un nou Bonamassa. Și anul e departe de a se fi încheiat.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.