26 august: Crows Crown, câștigătorii Wacken Metal Battle din Honduras, în premieră la București!

MUM 59

Vineri 26 august 2016, Crows Crown (death metal/Honduras, câștigătorii Wacken Metal Battle de anul acesta din America Centrală) ajung în premieră la București. Evenimentul este organizat sub egida serilor Metal Under Moonlight (editia a 59-a).

Crows Crown @Wacken 2016

CROWS CROWN (death metal/Honduras) https://web.facebook.com/crowscrownhn

Băieții răi din țara cu cea mai mare rată a criminalității de pe planetă ne vor arăta definiția unui death metal energic – nu o simpla mască, ci chiar realitatea brutală. Trupa s-a format acum aproape un an în Tegucigalpa. Muzicieni experimentați, proveniți din alte formații ale Hondurasului, participă la finala zonală Wacken Open Air pe care o câștigă din prima, devansând formațiile din Costa Rica, Guatemala, El Salvador și Panama. Ca urmare, în august au cântat pe scena Wacken Open Air 2016, cântare care este urmată de un turneu european ce va include și Bucurestiul, pe 26 august.

––––––––-

WARHANGER (thrash metal/Bucuresti) www.facebook.com/warhangerband

Trupă etichetată în zona „new wave of thrash metal”, Warhanger activează de aproximativ un an pe scena autohtonă. Cu destule concerte în spate și melodii compuse în acest timp, dar și în ciuda multor schimbări de formulă, scopul formației a rămas același: să energizeze publicul pentru a intreține pofta de metale grele și de bere.

––––––––-

DOWNFALL (black metal/Bucuresti) www.facebook.com/Downfall.ro

Formația a pornit la drum în 2014, sub denumirea de Prodigal Son. Deși intenția a fost ca trupa să abordeze thrashul, în 2015, odată cu primele concerte, se conturează actuala direcție muzicală: black metal. Treptat se renunță la preluări și apar spre sfârșitul anului trecut primele 5 piese proprii.

Trupa va cânta pentru a doua oară în deschiderea unei formații străine, prima experiență de gen fiind în iunie, într-un show exploziv alături de Sudden Death. Concertul din 26 august va beneficia și de un show de scenă special, în spiritul black metalului obscur.

––––––––-

CLUB BLACK HELMETS (Str. George Ranetti nr. 23, Bucuresti).

Vineri 26 august 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Mijloace de transport: autobuz 601, metrou Grozăvești.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Stand de CD-uri și tricouri la acest concert.

Pagina evenimentului pe Facebook: https://web.facebook.com/events/1011564888942925/Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.