Nik West, live la Berăria H

Aducând-o în București pe Nik West, Spectaculis și-au asumat un mare risc. Funk-ul nu este nici pe departe cel mai popular gen muzical în oraș, iar concertul s-a desfășurat într-o atmosferă aproape intimă. Ceea ce nu spune nimic despre valoarea muzicienilor de pe scenă, ci doar despre absența celor care ar fi putut să-i aprecieze așa cum merită.

Nik West live, by Adrian Coleașă 2016

Photo by Adrian Coleașă

Laudată de nume precum Dave Stewart, Steven Tyler, Prince sau John Mayer, Nik West este și imaginea noii serii de chitare bas Dimension, de la Fender, la a căror concepție a participat activ.

Un show de funk autentic, piese originale și coveruri (fabuloasă versiunea lor de Proud Mary), ritm, pasiune și “incendiar” este un epitet potrivit pentru ce s-a întâmplat pe scenă. Și astea sunt scrise de cineva care nu are vreo apetență pentru acest gen muzical.

Sigur, West a fost starul show-ului, dar trupa sa este de un nivel excepțional, iar prestația nu poate fi apreciată decât la superlativ.

Nik West & Tomo Fujita live, by Adrian Coleașă 2016

Photo by Adrian Coleașă

Toate lucrurile bune au și un sfârșit, chiar și un concert exploziv. N-a existat decât un bis scurt (s-a uitat săraca din culise, dar nu erau prea mulți cei care să-i mai ceară încă unul), ceea ce n-a împiedicat-o să iasă printre oameni, să stea la poze, să dea autografe și în general să fie extrem de amabilă.

Poate data viitoare va avea parte de primirea pe care o merită cu adevărat. Până atunci, rămâne totuși amintirea unei seri deosebite.

Iar cum s-a văzut concertul, vă puteți face o idee aici și aici.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.