Smash Shit Up cu Dropkick Murphys

Au trecut deja trei ani de la 11 Short Stories of Pain & Glory, ultimul album Dropkick Murphys, și un material nou (care nu are încă un titlu oficial) este deja anunțat pentru a doua jumătate a anului.

Astăzi a apărut primul single al viitorului album, Smash Shit Up, o piesă ce sumarizează perfect idiosincraziile muzicii Dropkick – simplu, direct, imnic, cu versuri nostalgic-furioase despre multă energie distructivă și dorința compulsivă de a sparge lucruri… Genul de piesă care nu poate decât să-ți însenineze puțin ziua. Clipul i se datorează lui Chris Friend și în decursul filmărilor, membrii trupei s-au distrat demolând o casă reală.

Single-ul a apărut (old school) și ca vinil de 7”, fața B fiind un cover al The Bonny, piesă folk din 2019 a scoțianului Gerry Cinnamon, un autor de o sinceritate la fel de brutală ca și Dropkick.

Noul single este disponibilpe principalele platforme de distribuție digitală https://dropkick.ffm.to/smashshitup), iar vinilul poate fi găsit doar în magazinul online al trupei.

Adrian ColeașăLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.