Creepy Willie lansează un nou single, Hack Slash Rebirth

Creepy Willie este o trupă de metal progresiv / experimental din Cluj-Napoca, formată în 2019. Trupa este alcătuită din Mone Ionuț (chitară / voce), Lucian Pop (bas /voce) și Mușat Alex (tobe).

Creepy Wilie @Quantic 2020, by Anca Coleașă

Primul proiect al trupei este un album conceptual denumit ”The Creepy Willie Show” care se focalizează pe ideea unui circ macabru, fiecare piesă reprezentând un exponat din acest circ. Circul încearcă să îi corupă pe cei care i-au trecut pragul, fiecare  exponat făcând apel și amplificând aspecte întunecate sau imorale ale personalității spectatorilor.

Trupa a lansat al treilea single din cadrul acestui proiect, o melodie intitulată „Hack Slash Rebirth”. Această piesă descrie un număr de magie în care Banusi îl ciopârțește pe asistentul său, Ausir, și ulterior, încearcă să îl readucă la viață. Dacă reușește, veți afla ascultând piesa. “Hack Slash Rebirth” poate fi găsită pe Youtube

Piesa a fost înregistrată, mixată și masterizată de Sebastian Damian, Liveset Recording Studio. Această piesă face parte din compilația Support Your Local Artist 2020. Support Your Local Artist 2020 este prima compilatie de muzică locală a orașului Cluj-Napoca, finanțată integral din resursele organizației Support Your Local Artist. Compilația va fi lansată în cadrul a două concerte live care vor avea loc în /Form Space, Cluj-Napoca, pe data de 10.03.2020 și pe data de 31.03.2020.

Pagină Facebook Creepy Willie: https://facebook.com/creepywillie
Pagină Support Your Local Artist: https://www.facebook.com/supportyourlocalartistcj
Fotografii: Anca Coleașă https://www.facebook.com/anca.coleasa/Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.