Dragoș Moldovan lansează single-ul "Pătura de vise"

Dragoș Moldovan, câștigătorul celui de-al nouă-lea sezon “Vocea României”, lansează single-ul “Pătura de vise”, o melodie de care s-a ocupat cap-coadă.

Cu acorduri rock, așa cum ne-a obișnuit și cum s-a prezentat la cunoscutul concurs TV, Dragoș revine cu o melodie alternativă în care vorbește despre durere și visare. Artistul cântă despre momentele în care vrei să uiți de problemele pe care le ai și te acoperi cu acea „pătură de vise”, care este alături de tine, necondiționat.

Încă de la începutul anului, Dragoș Moldovan și-a surprins fanii, dar și publicul, cu piese ca „Cândva, Undeva” sau „Tăcerea”, pe care le-a lansat la scurt timp dupa terminarea emisiunii. La fel ca la primele două și “Pătura de vise” este compusă, scrisă și produsă în totalitate de artist.

Tânărul în vârstă de 21 de ani s-a făcut cunoscut publicului larg dupa ce a întors toate cele patru scaune la blind-urile concursului  “Vocea României”, cu piesa “Feeling Good”, dar el face parte din lumea muzicală încă de mic. Originar din Timișoara, acesta a studiat Liceul de Muzică, iar în acest moment este student la Facultatea de Muzică. În urmă cu 10 ani, Dragos a devenit solist al trupei Pandora, care abordează stilul hard’n’heavy și alături de trupă a participat la numeroase festivaluri din țară, Pandora fiind un nume important pe scena rock din vestul țării. Pe lângă muzică, Dragoș mai are o pasiune – dresajul câinilor.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.