Where The Angels Fly, nou single Udo

Udo Dirkschneider rămâne în mentalul publicului rock în postura vocalistului original și esențial al Accept. Și totuși cariera sa solo, de un succes incontestabil, se întinde pe o perioadă aproape dublă de timp și a produs de două ori mai mult material decât cea cu trupa.

Cel mai nou album al său, We Are One, a apărut în iulie și a marcat două premiere. Pe lângă colaborarea (excepțională) cu Musikkorps der Bundeswehr, orchestra forțelor armate germane, noile înregistrări i-au adus în studio și pe doi dintre complicii săi muzicali în Accept, Stefan Kaufmann (acum la chitară și voce) și Peter Baltes (bas, voce). Avându-l la tobe pe Sven Dirkschneider, fiul tatălui său, U.D.O. pare acum nu doar ca o afacere de familie, dar și ca o manifestare a unui simț al umorului divin, de aceeași inspirație ca și KK’s Priest, proiectul lui KK Downing cu Tim “Ripper” Owens și Les Binks, toți trei foști membri Judas Priest.

În aceeași componență, dar sub titulatura Dirkschneider & The Old Gang, avem acum un nou single, Where The Angels Fly, o piesă dedicată celor aflați în primele linii ale luptei împotriva pandemiei. Acest omagiu are o notă cu atât mai personală cu cât Peter Baltes și soția sa au fost în tratament câteva săptămâni după ce s-a confirmat infectarea amândorura cu COVID-19.

Adrian ColeașăLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.