Colin Macleod la un nou single, alături de Sheryl Crow

Pe Colin Macleod l-am descoperit acum doi ani la Dublin, în deschiderea lui Van Morrison și Robert Plant. Pe atunci era la primul album solo, Bloodlines, o declarație de intenție și una de dragoste pentru rădăcinile sale adânc infipte în Hebride.

Anul acesta am avut parte de un cover excepțional al unei piese clasice Runrig, Only The Brave, alături de Rory Macdonald & The Hebridean Allstars.

La începutul anului viitor va apărea cel de al doilea album solo, povestea unui bărbat ce se întoarce pe insula sa după ce a fost plecat în lume în căutarea gloriei. O operă de ficțiune încastrată în realitate, Hold Fast este nu doar titlul albumului ci și motto-ul clanului MacLeod.

Primul single este Old Soul, un cântec generat de sentimentul de a fi fost născut în vremuri greșite și una dintre cele două colaborări surpriză cu Sheryl Crow.

Pre-order Hold Fast: https://smarturl.it/CM-HoldFast

Adrian Coleașă


One Comment on “Colin Macleod la un nou single, alături de Sheryl Crow”

  1. […] album al scoțianului Colin MacLeod va apărea anul viitor și a generat deja două single-uri. Old Soul, primul extras, a făcut vâlvă și datorită colaborării cu Sheryl Crow, urmat de Warning […]

    Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.