Out ‘n’ About își face debutul cu ‘Burning Cold’

Pe data de 22 noiembrie 2020, 5 adolescenți din București intrau în industria muzicala cu o piesă ce speră să îi scoată din anonimat.

‘Burning Cold’ este prima compoziție Out ‘n’ About, formație ce a debutat în 2019 ca și trupă de cover-uri, susținând concerte pe numeroase scene din București precum BOA, The Pub și Sala Dalles, atât în cadrul evenimentelor private și concursurilor, cât și balurilor de liceeni.

Formată din Silvia Radu la tobe, Luca Bostănescu chitară ritm, Alina Stoichici la bas, Ioan Necula chitară solo și Teodora Negreanu la voce, Out ‘n’ About îmbină elemente puternice ale rock-ului clasic din anii 80 cu entuziasmul adolescentin, sub o amprentă modernă.

Cei 5 adolescenți reunesc sub numele de Out ‘n’ About ritmuri puternice de rock n roll, conturate de o voce răsunătoare și sensibilă. Influențele muzicale ale membrilor vin din diverse background-uri, astfel dând naștere unui proiect avangardist, ce aduce în industria muzicala românească o voce inovativă a unor adolescenți, ce vor să se facă auziți.

‘Burning Cold’ reprezintă un deja-vu al muzicii rock’n’roll, care renaște printr-o creație plină de energie. Aceasta reprezintă revolta după o dragoste eșuată, ce se întoarce cu o energie dinamică și entuziastă. Piesa începe cu un ritm tribal de tobe, imediat intesificat de un riff pătrunzător, tema piesei, dublata de un ton puternic de bas. Instrumentele fac loc unei voci feminine memorabile care intensifică treptat piesa spre culminarea acesteia într-un solo de chitară în forță.

Out ‘n’ About sunt:
Teodora Negreanu – Voce
Silvia Radu – Tobe
Alina Stoichici – Bas
Luca Bostănescu – Chitară Ritm
Ioan Necula – Chitara Solo

‘Burning Cold’ pe toate platformele muzicale: https://distrokid.com/hyperfollow/outnabout/burning-cold

Date de contact:
E-mail: outnabout.band@gmail.com
Instagram: @outnabout_band
Facebook: https://www.facebook.com/outnabout.bandLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.