Reșița Rocks anunță lansarea unui lyric video pentru ”Apa vie”

REȘIȚA ROCKS anunță lansarea unui nou lyric video, realizat de artistul Xander Coza, pentru piesa ”Apa vie”. Aceasta este o colaborare cu Dana Borteanu, solistă a Teatrului German de Stat din Timișoara și membră a trupelor PRO MUSICA și ILIE STEPAN PROJECT. Pe lângă acestea, în anii ’90, Dana a activat în trupele ULTIMATUM, RAMSES și ARCA, trupe ce s-au bucurat de un succes deosebit.

”Apa vie” a fost interpretată în original de grupul SILEX, ce a activat în a doua jumătate a anilor ’80 și până la începutul anilor ’90, timp în care a dat numeroare concerte în toată țara și a obtinut o serie de premii la festivalurile importante din acea vreme.

Piesa face parte din albumul ”Nascuti din foc”, apărut în septembrie 2020 prin Universal Music Romania (în format digital) și Loud Rage Music (CD). Acesta conține 11 piese, cuprinzând genuri diferite, de la hard rock și melodic metal până la hardcore și death metal. Melodiile au fost înregistrate alături de unii dintre cei mai valoroși muzicieni din România: Dana Borteanu (PRO MUSICA, ILIE STEPAN PROJECT), Călin Pop (CELELALTE CUVINTE), Ovidiu Anton, Costin Adam (PHOENIX), Octavian ”Vita” Horvath (IMPLANT PENTRU REFUZ, BLAZZAJ), Vlad Bușcă (L.O.S.T.), Adrian ”Molester” Dan (LOUDRAGE), Ionut ”Rocco” Frujină (ROCK N GHENA).

Reșița Rocks nu este un simplu proiect, ci un tribut cu valoare adăugată de iluștrii colaboratori, care au crezut la unison în ideea generoasă a inițiatorilor” – Doru ”Rocker” Ionescu

Grafica îi aparține artistului Radu Damian, cunoscut pentru colaborările sale cu GOODBYE TO GRAVITY, WHITE WALLS, BUCIUM sau Calin Pop (CELELALTE CUVINTE).

Stream, download sau cumpără albumul fizic: https://umrdd.lnk.to/ResitaRocks
Facebook: www.facebook.com/ResitaRocks

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.roLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.