EMAA și rareș cântă cu alt-J la Arenele Romane pe 22 iunie

EMAA și rareș vor cânta alături de alt-J la Arenele Romane pe 22 iunie! rareș este cunoscut publicului larg din cadrul emisiunii One True Singer iar recent și-a lansat primul single la Expirat. rareș va cânta live alături de trupa sa. EMAA vine ca și special guest în cadrul concertului cu un show de o oră alături de trupa ei live.

EMAA este o artistă căreia îi place să te aducă mereu în universul ei unic și să te facă să plutești pe vocea ei puternică. Personalitatea ei complexă te va pune în diferite stări și sentimente în timp ce îi asculți muzica. În liceu a scris poezie și proză și acum face poezie în căștile noastre. În calitate de compozitoare, a colaborat cu artiști precum Silent Strike și Deliric; cu The Motans și Carla’s Dreams, ea a lansat melodii care au fost cântate la radio și au atins vârful în topul MediaForest. În 2020 EMAA a lansat primul ei album, „Macii infloresc iarna” care a ajuns în sufletele multora, urmat de hit-uri și colaborări „Insula”, „Zburatorul” și „N-aud”.

Rareș – De la un absolvent de facultate de drept la un artist iconic pentru generația sa. Abordarea lui ironică asupra vieții se traduce printr-o foame fără margini de a crea neauzitul, nevăzutul, incredibilul în arta sa. Arta lui Rareș este infuzată de experiențe impulsive cotidiene. Muzica lui s-a tradus în experimente vizuale și sonore cu totul detaliate. Toate acestea sunt croite organic la vocea lui unică, boemă. Fără prostii, doar sentimente fervente, nefiltrate. Cu multiple premii la activ, Rareș cântă de la vârsta de 9 ani, iar lucrul care l-a adus în atenția publicului, precum și al primului reality show de talente HBO One True singer a fost un video TikTok cu o melodie cover care a devenit virală.

alt-J este o formație de indie rock din Leeds, Marea Britanie, activând pe scena muzicală din 2007.

Primul album, ‘An Awesome Wave’ a fost lansat în 2012 și le-a adus artiștilor celebrul Mercury Prize. Premiul este oferit celui mai bun album muzical britanic sau irlandez. Următorul album, ‘This is All Yours’ a fost lansat în 2014 și a ajuns direct pe prima poziție în topul din Regatul Unit. Cel mai recent material, ‘Relaxer’ a fost lansat în 2017 și a ajuns în topurile din peste 15 țări.

În momentul de față, ALT-J sunt un trio, format din Joe Newman, Thomas Sutart Green și Augustus Unger-Hamilton. Aceștia sunt și membrii fondatori ai trupei. Până în momentul de față, cele trei albume le-au adus artiștilor din Leeds 2 Discuri de Platină, 8 Discuri de Aur și 1 Disc de Argint.

Biletele au următoarele prețuri:

– Premium (cu loc) – 199 lei în earlybird, 229 lei în presale și 250 la intrare
– Teren (fără loc, în fața scenei) – 159 lei iî earlybird, 179 în presale și 200 la intrare
– Acces General (cu loc) – 99 lei în earlybird, 119 lei în presale și 140 lei la intrare
– Acces General (fără loc) – 119 lei în presale și 140 lei la intrare

Pentru biletele „cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.
Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.
Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
Recomandăm fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locație propice pentru evenimentele de gen. Recomandăm totuși să veniți la concert din timp și nu fix înainte de concert. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scenă a trupei când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.
Accesul cu umbrele este interzis.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic Live powered by Radio GuerrillaLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.