“Într-o zi o să zbor”– John Mayer

Nimeni nu i-a cerut lui Eastwood Allen să petreacă șase luni făcând un documentar despre John Mayer. Dar a făcut-o. Pe gratis.

Am citat de pe site-ul realizatorului “Someday I’ll Fly”. Documentar făcut de un fan, din perspectiva artistului, folosind resursele publice și care se concentrează 100% pe parcursul artistic al lui Mayer și 0% pe bârfe. Făcut și pus la dispoziția noastră a tuturor, gratis.

Someday I'll Fly

John Mayer este extrem de popular. Controversat datorită laturii pop  care i-a și adus succesul comercial invidiat, omul este un muzician cu talent și abilități incontestabile. Cât de credibil este în postura de bluesman / blues-rocker rămâne la latitudinea fiecăruia să decidă; părerea mea este că tocmai datorită succesului său și publicului pe care îl atinge este un mesager bun al unor muzici care altfel poate nu ar ajunge deloc la respectivii.

Mi-a plăcut documentarul lui Eastwood Allen și nu pot decât să-l recomand oricui are o oră la dispoziție. Cu siguranță va avea mult mai mult de câștigat decât o oră de știri inepte, show-uri retarde sau alte pseudo-mondenități tabloide.

Cât despre Eastwood Allen însuși, dincolo de postura asumată de fan, m-a convins cu abilitățile de realizator. Nu pot decât să-i mulțumesc pentru timpul petrecut cu realizarea filmului și mai ales pentru că l-a împărtășit cu noi toți.

Cât despre Mayer, el zboară deja, orice părere am avea noi despre el.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.