Nervosa în București

Duminică, 26.iunie 2016, club Fabrica, a 58-a ediție Metal Under Moonlight, cu sprijimul RTMC, parte a turneului Nervosa, Agony In The East Europe.

Metal Under Moonlight 58

În deschidere Pyroblast (plini de entuziasm, la un început bun, dar cu multe ore de muncă lipsă încă), Damage Case (o surpriză placută, închegată, cu album anunțat pentru la toamnă) și croații de la War-Head (nu în ce a mai bună zi a lor, dar primiți bine).

Ca o notă de subsol pentru trupe, bezna pe scenă și eterna lumină roșie sunt cele mai potrivite idei pe care le poate avea oricine nu dorește fotografii decente.

Cald, din ce în ce mai cald, de la un moment dat încolo nu doar că se mai simte deloc aerul condiționat, dar parcă și oxigenul lipsește.

Despre al doilea abum Nervosa, Agony, am scris de curând aici, iar prestația live nu a dezamăgit deloc, din contra.

Fetele care cântă metal nu mai sunt demult o noutate și nu mai au ceva de demonstrat, deși o trupă feminină încă beneficiază de un soi de discriminare pozitivă.

În cazul braziliencelor nu este cazul (deși ar fi fost de folos niște babețici la merch), asaltul brutal este continuu și distrugerea metodică. S-au plasat pe o idee și o urmăresc foarte clar și consistent, ceea ce e lăudabil, deși potențialul mi se pare mult mai vast și interesant (vezi doar mini-soloul lui Pitchu Ferraz de la final).

Metalul este un gen muzical foarte vizual și devine amuzant cum influențele transpar inclusiv din punctul ăsta de vedere, ca de exemplu în posturile hannemaniene ale Prikăi Amaral sau cele harrisiano-shuldineriene ale Fernandei Lira.

Nu este un reproș, fetele au livrat ce au promis și chiar mai mult de atât, ne-au convins să cumpărăm tricourile și să promitem și noi că vom lua bilete și data viitoare, oricând va fi aceasta.

Iar despre cum s-a văzut seara, fotografiile sunt disponibile aici.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.